Nyt medlem i BMF

Modelflyvning er underlagt lovgivning ang. droner vedtaget i folketinget i september 2016.
Derudover har kommunen lagt visse begrænsninger for udøvelse af modelflyvning. Det betyder, at vi har et stort ansvar over for myndighederne. Vi vil derfor gerne se nye medlemmer lidt an, inden vi optager dem i klubben.

Vi opfordrer dig til at komme ud på pladsen og hilse på os, og tag gerne dit fly med (hvis du har et), så finder vi ud af, hvordan du kommer til at flyve i Borup Modelflyvere. Har du ikke et fly, så har vi et trænings fly du kan prøve.
Nye uerfarne medlemmer starter med en instruktør i en såkaldt lærer/ elev opsætning, ligesom i en skolevogn, så instruktøren kan overtage kontrollen, hvis noget går galt. Når du kan bestå en simpel flyve prøve, bliver du frigivet til soloflyvning.

Kontingentet i BMF er kr.800 pr år, (unge under 18 år Kr. 400) med kr. 200 i indmeldelsesgebyr.
Det er også et krav, at man er medlem af Modelflyvning Danmark.
Kontingent er her kr.600 med kr. 100 i indmeldelsesgebyr
. Gennem Modelflyvning Danmark har vi den obligatoriske ansvarsforsikring.

Er det en dyr hobby? – det bestemmer du selv. Du kan komme godt i gang for 2000–3000 kr. og lidt billigere, hvis du finder en god brugt sender, og et velegnet fly. Vent gerne med at investere i grej, til du har talt med folk i klubben. Det er vigtigt, at det første fly er begynder venligt.
Modelflyvning Danmark har et forum, hvor medlemmer sælger og køber brugt grej af hinanden. Her er det ofte til at gøre en god handel.

På billedet ses instruktør og elev med kabel mellem de to sendere, og trænings flyet, der er ved at blive klargjort.

Inspirations-video

Interesseret ? Kontakt klubbens formand, Rene' Hansen på mail

Velkommen i

Borup Modelflyvere

Borup Modelflyvere ( BMF )
Lykkebjerggård
Ringstedvej 657, 4100 Ringsted